January 22, 2019

Bredablick

Bredablick är Sveriges organiskt snabbast växande fastighetsförvaltare och DI Gasell-företag tre år i rad. En Bredablickare är dock aldrig nöjd, utan jagar alltid nästa seger. På vägen skapas morgondagens stjärnor av dagens talanger. Genom att följa med på vår resa ges du som är prestationsinriktad och målmedveten möjligheter få andra bolag kan erbjuda. Den ständiga tillväxten skapar hela tiden nya karriärmöjligheter och du får chansen att påverka och faktiskt göra en skillnad i framtiden för vårt bolag. 

Med en vägvinnande tillväxtstrategi och stark försäljningsorganisation har Bredablick sedan starten 2009 växt till över 250 anställda. Med ett löfte om en proaktiv och transparent förvaltning, som skiljer sig från marknadens mer traditionella tjänster, har kundernas förväntningar både infriats och överträffats. Ryktet om Bredablick som en hungrig, modern och kompetent förvaltare ger bränsle till fortsatt stark tillväxt. 

Vi söker framförallt studenter inom redovisning. 

Vi erbjuder studenter att börja arbeta vid sidan av skolan och starta sin karriärresa hos oss redan innan deras examen. Vi erbjuder både extrajobb vid sidan av skolan samt heltidstjänst.