January 29, 2019

Dfind

Dfind Finance är rekryterings- och konsultföretaget med spets inom ekonomi, finans och lön. Bolaget drivs av ekonomer och verksamheten är centrerad kring kvalificerad ekonomikompetens. Vi riktar in oss på marknadens främsta talanger och agerar som en modern karriärpartner till våra kandidater och konsulter. Vi ser till att erbjuda våra kunder rätt kompetens, vid rätt tidpunkt.

Hela vertikalen inom ekonomi är vår nisch. Vi jobbar med allt från tyngre chefsroller, både för fasta tjänster och konsultroller av interim management-karaktär till enklare tjänster och stora leveranser på tiotals personer till en och samma kund.

Idag är vi 350 konsulter i Stockholm, Södertälje, Göteborg, Borås, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Västerås. Vi bistår våra kunder med cirka 300 publika- och icke publika rekryteringsuppdrag per år.”

Vad vi söker:

– Under mässan så söker vi studenter som letar efter studentjobb inom ekonomi och även studenter som snart tar examen och vill arbeta inom ekonomi så som Redovisning, Ekonomistyrning och Finans! 

Karriärmöjligheter:

– Vi hjälper våra kandidater med att hitta rekryteringar, konsultjobb och studentjobb. Vi har även vårt egna Trainee-program som riktar sig till unga talanger.