January 29, 2019

SEB

På SEB tror vi att människor med ett entreprenöriellt mindset och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Vi vill göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas. Hos oss arbetar över 15 000 människor. Alla är olika men de har en sak gemensamt – de bidrar alla till vår vision att leverera service i världsklass.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som attraherar och uppmuntrar människor till att växa och utvecklas. Vi vill skapa ­möjligheter för våra medarbetare att varje dag lära sig och att alltid känna sig uppskattade, inkluderade och engagerade.

Att arbeta i SEB innebär att vara med om en spännande resa. Drivet av digital transformation och strävan att inkludera hållbarhet som en naturlig del av det vi gör kommer vi att fortsätta att ändra våra förutsättningar. Det innebär att det blir än viktigare för oss att fortsätta utveckla våra medarbetare och hitta nya talanger, med rätt kompetens och värderingar. 

Hos oss finns många karriärmöjligheter och därför söker vi allt från Ekonomer, Jurister till UX:are, Industriella ekonomer och Programmerare.

Vårt traineeprogram har precis stängt sin ansökan men hos oss finns både, Internship, extraarbete, hel/deltidsarbeten, talangprogram samt möjlighet att skriva examensarbete. Detta annonseras på vår hemsida www.sebgroup.com/career