January 22, 2019

StudentConsulting

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären.

Vi har under det senaste året hjälpt över 11 000 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark.

Vi erbjuder dig att ta del av Skandinaviens största jobbnätverk för ung personal. Vårt nätverk består av 150 uppdragsorter, över 2 500 kunder och 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av unga människor där ni som studenter, nyexaminerade akademiker och unga i karriären hittar ert arbete via oss samtidigt som företagen hittar sina framtida medarbetare. StudentConsulting är kollektivavtalsanslutna och är ett auktoriserat bemannings- samt rekryteringsföretag.

– Vi söker studenter/nyexaminerade inom alla typer av områden av ekonomi och närliggande kategorier, såsom grundinriktningarna finansiering, revision, ekonomistyrning, marknadsföring och management men även om man har intresse/kunskaper inom HR, försäljning, inköp, logistik etc.

– Vi har genom våra kunder möjlighet att erbjuda både hel- och deltidstjänster, traineeprogram, direktrekryteringar etc.