January 29, 2019

Academic Work

Academic Work älskar ekonomer!

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som förmedlar jobb till Young Professionals. Till målgruppen Young Professionals hör akademiker i början av sina karriärer, antingen när de studerar eller upp till fem år efter examen. Det är vår nisch och en målgrupp vi tror på. Genom oss kan studerande och nyexade ekonomer få meriterande deltidsjobb, heltidsarbeten, sommarjobb och talangprogram, knyta viktiga kontakter och få en kickstart i karriären.

Ekonomi är ett av Academic Works största affärsområden och vi vet att ni som har valt den karriärvägen har oändliga möjligheter i er framtida framgång. Detta ser vi även inom Academic Work, där många börjar som assistent under studietiden och sedan gör raketkarriär inom företaget. Under 2017 rekryterade vi 300 och anställde 1700 personer inom ekonomi, som alla valde att kickstarta eller testa karriär-vingarna via oss.

Vi på Academic Work vill stötta och följa er genom er framgångssaga och karriär och det är därför vi valt att ännu en gång medverka vid Ekonomernas Dagar!

Läs mer om dina karriärmöjligheter på AcademicWork.se