January 29, 2019

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Vi upplever en stadig efterfrågan på våra tjänster och har hittills haft möjligheten att samarbeta med organisationer verksamma inom en rad olika branscher och storlek. Gazella startade 2014 och har idag vuxit till över 100 anställda, med kontor på Östermalm i Stockholm.

Träffa Gazella för att presentera dig själv och ditt nästa steg i karriären. Genom att gå på intervjuer med rekryteringsföretag breddar du ditt nätverk och får en större intervjuvana. Dessutom ökar din chans för att bli headhuntad till ditt drömjobb hos attraktiva företag.

Våra kandidater söker varje dag nya utmaningar, företag och branscher för att vidareutvecklas eller ta nästa steg i sin karriär. Vi har möjligheten att erbjuda våra kandidater anställningar på många olika nivåer. Vi är din långsiktiga partner under karriären, där vi erbjuder ett stort utbud av jobbmöjligheter, både i seniora och juniora roller. 

Vår idé är att kombinera rekryteringskonsulter som är utbildade inom ekonomi och personalvetenskap med seniora specialister med lång operativ erfarenhet inom våra affärsområden. Vi ser fram mot att höra från dig för att diskutera ditt nästa steg i karriären.

Vad vi söker för studenter

  • Vi söker egentligen samtliga studenter som har studerat en ekonomirelaterad utbildning.

Karriärmöjligheter

  • Vi har återkommande kontakt med företag som vi talangförsörjer med bland annat trainees, junior accountants, junior controllers, och andra positioner som är väl lämpade för nyutexaminerade ekonomer.