January 25, 2019

Kundo

Kundo är Sveriges enklaste leverantör av digitala kundserviceverktyg för företag! Våra smarta produkter gör att exempelvis Apoteket, Coop, Arla, Valmyndigheten, SVT, Vattenfall, Riksbyggen, Adlibris och Absolut Company kan leverera bättre kundservice, minska ärenden till kundtjänst och öka sin försäljning.
Vi är ett litet företag som växer i en rasande fart. Eftersom vi till största delen är självfinansierade är vi otroligt stolta över den resa vi har gjort redan nu – men vi har stora planer även framöver! Vårt mål är att vara en helhetsleverantör i hela Norden, och det första landet vi har expanderat till är Norge, där vi har ett kontor i Oslo. Utöver att prata om vad som gör bra kundservice ser du oss ofta äta kanelbullar, spela brädspel eller ta ett glas vin tillsammans.


Studenter vi söker: Ekonomer, Affärsutvecklare, Projektledare, Management etc.

Vad vi erbjuder för karriärsmöjligheter: Vi erbjuder alltifrån heltidstjänster till praktikplatser, beroende på roll. Många som jobbar hos oss har dessutom någon typ av projektroll, som exempelvis innebär extra strategiskt ansvar eller en tvärfunktionell roll. Vi är noga med att anpassa roller efter intresse och engagemang!