February 13, 2019

Narva

 

Bli en del av världens bästa byrå

Narva är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer, med särskild expertis inom finansiell kommunikation, hållbarhet, life science, PR och public affairs. Under 2018 i utsågs Narva till Nordic Consultancy of the Year samt världens bästa healthcare-byrå i den internationella tävlingen SABRE Awards 2018.

På Narva har du som ekonom goda förutsättningar att etablera dig inom en mycket intressant bransch. Narva är en av Sveriges ledande byråer inom kommunikation för börsbolag vilket gör att vi kan erbjuda spännande projekt för några av Nordens mest kända företag och organisationer. På Narva får du en framtid på en kommunikationsbyrå i stark medvind och en mycket bra plattform för vidare karriär.

Idag är vi cirka 60 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bland våra kunder finns Telia Company, Coop, Barncancerfonden, SAS, Securitas, Preem, ÅF, Boliden och Hjerta. Narva är en del av Ahead Group som är Nordens största byrånätverk.

Hitta aktuella tjänster på https://narva.se/jobba-hos-oss/

Vi söker bland annat juniora projektledare och kommunikationskonsulter, gärna ekonomer med marknadsföringsinriktning som vill arbeta med några av Sveriges mest kända börsbolag. Vi kan också erbjuda praktik och ibland projektanställningar vid sidan om studierna.