January 27, 2019

Volkswagen Finans

Volkswagen Finans Sverige AB är ett helägt dotterbolag inom Volkswagen Group, en internationell koncern med moderbolaget i Tyskland. I samarbete med vårt systerbolag, Volkswagen Group Sverige AB:s återförsäljarnät tillhandahåller vi som captive bolag bilfinansiering och tilläggstjänster för bilförsäkring, låneskydd samt serviceavtal till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder även våra återförsäljare finansiering av lager-, demo- och utställningsbilar samt betalningsadministration och rörelsekrediter. För
företag som har en vagnpark på mer än 10 bilar, så kallade Fleetkunder, erbjuder vi förutom finansiering även administration av fordonsparken samt personalbilserbjudande för deras anställda.

Volkswagen Finans Sverige AB har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på ca 37 miljarder. Vår kontraktsportfölj består av över 226 000 finansavtal, 180 000 serviceavtal och 209 705 försäkringsavtal. Både vår portfölj och personalstyrka på 210 anställda växer för varje år. Som anställd hos oss kan vi utöver ett varierande och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter erbjuda dig ett antal generösa anställningsförmåner som exempelvis prestationsbonus, personalbil och friskvårdsbidrag.

Vår arbetsplats genomsyras av våra värderingar Tillit, Entusiasm, Ansvar, Mod och Kundfokus varpå vi söker dig som delar dessa. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning i olika åldrar hos våra anställda oavsett befattning eller nivå.

Vi söker främst studenter som studerar med inriktning ekonomistyrning och finans, men även nationalekonomi och IT. Vi kan främst erbjuda sommarjobb, praktik och uppsats/exjobb beroende på inriktning och tidsperiod, men söker vid olika tillfällen även nyexade till olika tjänster.